Työsuojelupäälliköiden työhyvinvointikoulutus

Työsuojelupäälliköiden työhyvinvointikoulutus

Hallitus on valmistellut KTSP:n jäsenistölle työsuojelupäälliköiden hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi ”kuntoremonttia”/työhyvinvointikoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on työn ja vapaa-ajan kuormitustekijöiden tunnistaminen ja työssä jaksamisen edistäminen. Työhyvinvointikoulutus järjestetään Kuortaneen Urheiluopistolla 7.-9.10.2019.

Koulutus koostuu etukäteen tehtävistä Omaksi parhaaksi –hyvinvointikartoituksesta ja Firstbeat –hyvinvointianalyysistä sekä Urheiluopistolla tapahtuvasta valmennuksesta/koulutuksesta.

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu Kuortaneen Urheiluopiston sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Koulutukseen mahtuu max. 35 henkilöä. Ilmoittautumisaika päättyy 31.8.2019 tai heti kun maksimiosallistujamäärä on täyttynyt. Ilmoittautua voit tästä linkistä: https://qa.analystica.com/s.aspx?Q=00400154450&FL=0

Työhyvinvointikoulutus on KTSP:n jäsenille maksuton sisältäen ohjelmaan kuuluvat luennot, toiminnalliset osuudet yms, ruokailut sekä majoituksen. Osallistujat vastaavat matkakuluistaan itse.

KTSP järjestää yhteiskuljetuksen Kuortaneelle Seinäjoen rautatieasemalta 7.10. aamupäivällä sekä takaisinkuljetuksen 9.10. ohjelman päätyttyä. Aikataulut täsmennetään myöhemmin.

Liitteenä on työhyvinvointikoulutuksen alustava ohjelma.
Kartoituksiin voi tutustua etukäteen:

Yhdistyksen syyskokous pidetään koulutuspäivien yhteydessä tiistaina 8.10.2019 klo 17.30.

Muita tulevia koulutuksia / save the date

Safety Summit 2019 –kyberturvallisuusseminaari

Hyvinkään kaupunki, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari ja Hyria koulutus järjestävät yhteistyössä kansallisen turvallisuusseminaarin 14.-15.11.2019. Seminaarin teemana on kyberturvallisuus tuotannon, palvelujen ja infrastruktuurin toimintakyvyn ylläpitämisen näkökulmasta. Esite liitteenä.

Sisäilmapaja11

Seinäjoen kaupunki järjestää yhteistyössä Sisäilmayhdistyksen kanssa Sisäilmapajan 13.-14.11.2019. Sisäilmapajan ohjelma sisältää perinteisesti mm. ajankohtaisia kuulumisia ja katsauksia uusiin asioihin sekä tutkimustulosten ja paikallisten toimintamallien esittelyitä.

Kesän odotuksin,

Elina Hihnala-Mäkelä

puheenjohtaja